fbpx

2021: het wordt gemakkelijker om naar Altai te komen

feb 18, 2020

Vanaf 1 januari 2021 zal een elektronisch visum worden ingevoerd voor de toegang tot geheel Rusland voor alle buitenlanders. Op dit moment is het alleen mogelijk om een e-visa te gebruiken voor 3 regio’s, Sint Petersburg, Kaliningrad en het verre oosten voor een periode van maximaal 8 dagen. Het nieuwe e-visa in 2021 zal voor maximaal 16 dagen zijn, en single entry, maar tegelijkertijd universeel. Hiermee kun je in alle Russische regio’s reizen en zowel voor toeristische doeleinden als voor een zakelijk bezoek Rusland binnenkomen.

Voor de afgifte van een volledig Russisch elektronisch visum moet u een aanvraag indienen op de officiële site van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland en een visum per email ontvangen, afdrukken of gewoon op uw smartphone hebben. Geen vouchers, bevestigingen van hotels of financiële documenten zijn nodig. De Visumkosten zijn nog niet bepaald, maar men zegt dat het niet meer dan $ 50 zal kosten.

De gemiddelde duur van onze reizen naar Altai is 14 dagen, dus vanaf 2021 kunt u deelnemen aan onze reizen met een e-visum zonder extra visumgedoe.

Als je naar Rusland reist in 2020 of voor meer dan 16 dagen wilt komen in 2021, lees dan onze blogpost “Hoe krijg ik een Russisch toeristenvisum: een korte handleiding”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Adventure travel, nature tours to Altai - one of the most beautiful places in Siberia.

© 2020 by Kaichi Travel                      Privacy Policy                                    Cookie Policy                                  Booking Terms & Conditions

Follow us

tel.: +31 645466537

e-mail: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This