fbpx

Deelnemen aan de 4×4 vakantiebeurs

mrt 20, 2018

Op zondag 18 maart hebben we onze tochten naar Altai gepromoot voor de Nederlandse fans van avontuurlijke, outdoor- en off-roadreizen op de 4x4vakantiebeurs. De beurs werd gehouden op Experience Island, een zeer mooie plaats, vlakbij het meer en het bos in Loon op Zand in Nederland. Bezoekers konden alles vinden wat ze nodig hadden voor een 4×4 vakantie – autotoebehoren, kampeeruitrusting, outdoorproducten, kleding en natuurlijk 4×4-tochten.

Het grootste deel van de expositie was buiten, maar samen met een aantal andere reisorganisaties hadden we een stand in het gebouw. Dat was een goed idee, want het weer was echt arctisch (zelfs kouder dan in Altai op hetzelfde moment) en alle bezoekers kwamen binnen om thee te drinken, op te warmen en nieuwe reismogelijkheden te ontdekken.

De beurs wordt georganiseerd door de Land Rover Club Holland (LRCH), maar staat open voor elk merk van 4WD-auto’s. We moeten zeggen dat de foto van onze UAZ Bukhanka op de roll-up banner achter ons veel interesse en veel vragen opleverden. Als we de echte UAZ zouden kunnen tentoonstellen, zouden we een groot succes hebben gehad.

Dus we zijn blij met de resultaten. We hebben veel leuke gesprekken gehad, mensen waren erg onder de indruk van de foto’s van Altai en de reizen die we hebben gepromoot. Velen van hen willen graag een reis waarbij ze zelf kunnen rijden. Aangezien we in de toekomst dergelijke reizen willen organiseren, zijn de vooruitzichten zeer goed.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This