fbpx

Een nieuwe documentaire over Altai van WWF, met onze gasten in beeld

nov 19, 2020

Een nieuwe documentaire van WWF over natuurbehoud in Altai “A man of Earth. Altai ” werd kort geleden uitgebracht. Onze toeristen komen ook in beeld 😊. Morgen, 19.11.20, om 18.00 uur Moskou-tijd wordt de film met als vervolg een discussie, over de hele wereld uitgezonden op het documentairefestival. Hier is de link https://vk.com/video-348403_456240699.

Afgelopen jaar hebben we leuke uitstapjes gemaakt met onze Duitse gasten. Een wandeling bij Bayan Chagan is een van de hoogtepunten van onze reizen. Dit is altijd al een van onze favoriete locaties geweest om te bezoeken vanaf de eerste reis die we organiseerden. De wandeling is leuk, en het uitzicht is spectaculair!

Dus toen we in juni terugkwamen van onze wandeling in het Sailuygem-park, ontmoetten we een cameraploeg van WWF samen met hun “sterambassadeurs” – popzangeres Mitya Fomin en tv-presentator Lena Letuchaya. Mitya zat achterop een quad en reed naar de plek die we net hadden bezocht.

Ze waren bezig een documentaire te maken over de moeilijke taak van de rangers van het Sailugem-park om sneeuwluipaarden en de natuur in dit gebied te beschermen. De zanger en de tv-presentator sloten zich aan bij de rangers en hielpen hen bij hun dagelijkse werk. We hadden een kort gesprek met hen over hun indrukken van de unieke aard en het idee van de film.
Enkele weken geleden ging de film van Mitya en Lena live op internet.

Tot onze verbazing zijn sommige mensen van onze groep zelfs in de film 😃. Grappig om het yurtkamp te zien waar we een paar geweldige dagen verbleven.
Hoewel de film in het Russisch is, kun je genieten van alle prachtige landschappen waar een deel van onze reizen meestal plaatsvindt.

Link naar de film in Rusland https://smotri.mail.ru/watch/1039159?tags=1221/

Blijf veilig en gezond!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This