fbpx

Einde van het seizoen 2019

okt 27, 2019

Zoals elk jaar komt er een eind aan het seizoen. We zijn terug in de stad (met gemengde gevoelens) en kunnen terugkijken op een geweldig zomerseizoen! We hadden dit jaar 7 reizen, opnieuw 6 groepen uit verschillende landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, de VS, België en Polen en 1 verkenningsreis die hopelijk volgend jaar tot een geweldige nieuwe ervaring zal leiden.

Ons jaar begon met de voorbereiding voor de beurzen, we werden door Schulz Active Reisen uitgenodigd om naar Dresden te komen om deel te nemen aan hun eigen reisbeurs. We hebben een geweldige tijd daar gehad, alles was goed georganiseerd en we hebben oude en nieuwe gasten ontmoet. De tweede beurs waar we aanwezig waren, was ITB Berlin. Ook dit jaar weer een succes voor ons: nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt en oude vrienden opnieuw ontmoet. De derde beurs op onze lijst is de 4x4vakantiebeurs, waar je alles kunt vinden voor een 4×4 offroad vakantie. De sfeer op deze beurs is altijd erg leuk.

De reizen met de gasten waren geweldig, alle mensen waren onder de indruk van de schoonheid van de landschappen in Altai en genoten van communicatie met de vriendelijke lokale bevolking. Hoewel het lijkt alsof we meer regen dan gewoonlijk hadden deze zomer, wat resulteerde in een groenere steppe, meer bloemen dan ooit, hoog water in de rivieren en een prachtig landschap, hebben we genoten van elke minuut van de reizen samen met onze gasten. Omdat we diep en hoog de bergen in reizen, kwamen we begin juli zelfs wat sneeuw tegen, maar onze Duitse gasten hadden alleen meer plezier.

Dus nu bereiden we ons voor op ons volgende seizoen, met een aantal extra uitdagingen. Dat komt omdat we van plan zijn om een ​​tweede team in te zetten, zodat we meer reizen tegelijkertijd kunnen doen. Volgende week zullen we ook de reizen publiceren die we zelf organiseren en nodigen we jullie uit om mee te gaan natuurlijk.

Volgend jaar verwelkomen we u graag op de luchthaven van Gorno-Altaisk en laten we u alle prachtige landschappen zien en stellen u voor aan de lokale bevolking, het zal een onvergetelijke ervaring zijn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This