We hebben prijs in de fotowedstrijd “Live nature of Altai”

feb 2, 2019

Omdat we van Altai houden en daar vele malen per jaar met onze gasten rondreizen, moesten we natuurlijk deel nemen aan de 8e internationale fotowedstrijd “Live nature of Altai”. We hebben natuurlijk veel kansen om foto’s te maken op wilde en afgelegen locaties, verschillende tijdstippen en hoe meer je er bent, hoe meer kans je hebt om de prachtige wilde dieren in Altai te ontmoeten.

Vandaag vond de prijsuitreiking van de wedstrijd plaats in Barnaul. We zijn heel blij dat we bij de winnaars horen.

Jaap’s foto “Love Story” met de balts van de kraanvogels heeft de 3e prijs gekregen in de categorie “Flora en fauna”. Yevgenia’s foto van een zeer zeldzame Sailugem-beer werd beloond met de 3e prijs in de categorie “Reserved Altai”.

We zijn vereerd dat we beiden de 3e prijs in de categorieën hebben ontvangen, en we willen de organisatoren bedanken dat ze zoveel tijd hebben besteed om deze wedstrijd te organiseren en natuurlijk voor de mooie boeken, kaarten, beker en vele andere dingen die we hebben ontvangen.

De tentoonstelling van de beste foto’s zal verder rondreizen. Zeer binnenkort zal de tentoonstelling te zien zijn in het Ust-Koksa district van de Altai Republiek. Tot het einde van het jaar zal de tentoonstelling te zien zijn in verschillende plaatsen in Altai, zodat mensen kennis kunnen maken met de schoonheid van Altai en meer aandacht krijgen voor de kwesties van natuurbehoud.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2019 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This