Hartstikke trots om onze foto’s te tonen!

nov 30, 2018

Vandaag hebben we heel mooi nieuws – 4 van onze foto’s behoren tot de finalisten van de 8ste internationale fotowedstrijd “Live nature of Altai”. Meer dan 600 werken werden voor de wedstrijd ingezonden en de jury koos er 72 om tentoon te stellen. De opening van de tentoonstelling met de beste foto’s was vandaag in Barnaul in het Museum van geschiedenis, literatuur, kunst en cultuur.

De wedstrijd is gewijd aan de wilde natuur van groot Altai, vooral aan gereserveerde gebieden en natuurparken die slechts door weinig mensen bezocht worden. De foto’s tonen landschappen, zeldzame en bedreigde dieren en werk van mensen voor het behoud van de natuur.

Alle 4 foto’s zijn gemaakt tijdens onze reizen – 1 door Yevgenia en 3 door Jaap. Yevgenia had veel geluk met het zien van een zeer zeldzame Sailugem-beer. Jaap kreeg de gelegenheid om in mei fantastisch mooie paringsrituelen van kraanvogels vast te leggen. Bovendien slaagde hij er in augustus in om vrij dicht bij bergschapen te komen waar jonge lammeren met hun moeders aan het grazen waren. En de 4e foto is het uitzicht op een van onze meest favoriete plaatsen in Altai – de vallei van Bayan-Chagan, het grondgebied van het nationale park Sailugem. Het is overigens de eerste foto die u ziet wanneer u onze site bezoekt.

De tentoonstelling wordt gehouden tot 1 februari. En daarna zal de tentoonstelling gedurende het jaar in verschillende steden en dorpen van Altai te bezoeken zijn. We zijn blij en trots dat we alle schoonheid van Altai en het wonder van het observeren van wilde dieren in de natuur aan zoveel mensen kunnen laten zien.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2019 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This