fbpx

Kaichi Travel op de ITB Berlijn 2018

mrt 14, 2018

Vijf dagen op de ITB Berlijn zijn voorbij gevlogen en we zijn zeer tevreden naar huis gekomen met de resultaten.

ITB Berlin 2018 heeft opnieuw bevestigd dat het ’s werelds grootste reisbeurs is. Meer dan 10.000 bedrijven en organisaties uit 186 landen en regio’s vertoonden hun producten in 26 hallen aan ongeveer 170.000 bezoekers, waaronder 110.000 bezoekers werkzaam in de toerismesector.

Het was heel leuk om de collega’s en vrienden van vorig jaar te ontmoeten. Natuurlijk hebben we ook veel nieuwe mensen ontmoet. We zijn alle bezoekers van onze stand dankbaar dat we niet alleen onze regio en tours konden promoten, maar ook feedback konden krijgen, en ook eisen en verwachtingen uit de eerste hand konden vernemen. Het zal ons helpen en inspireren onze toekomstige reizen samen te stellen.

We hadden veelbelovende discussies met de touroperators en agentschappen uit Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en België. Ze hebben allemaal een sterke vraag naar reizen naar afgelegen plaatsen in de fantastische Russische natuur en zijn erg onder de indruk van de foto’s van Altai. Zaterdag en zondag waren dagen voor bezoekers. Sommigen van hen kenden Altai al en hadden hun reis gepland, andere bezoekers ontdekten een nieuwe en zeer speciale bestemming – Altai. Maar iedereen was ervan overtuigd dat Altai de moeite waard is om te bezoeken, misschien niet dit jaar, maar ter plaatse voegden ze een reis naar het prachtige Altai-gebergte toe aan hun wensenlijstje.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This