fbpx

Kaichi Travel leert meer vreemde talen

feb 17, 2019

Hoewel we allemaal meerdere talen spreken, is het team van Kaichi Travel hard bezig deze winter om 3 vreemde talen te leren: Duits, Russisch en Altais. Ieder van ons is druk bezig met zijn eigen taal.
Omdat Jaap de hele zomer in Rusland doorbrengt en plannen heeft om naar Rusland te verhuizen, studeert hij Russisch. Wat grappig is- hij leert Russisch in het Engels, van een leraar uit Kazachstan.

Dit jaar hebben we 4 groepen toeristen uit Duitsland. Het wordt dus noodzakelijk dat Jenya in het Duits met toeristen kan communiceren. Ze heeft lessen bij haar moeder, die vroeger op school als lerares Duits heeft gewerkt.

En Lena leert de Altais. Zodat ze tijdens onze reizen kan communiceren met lokale mensen in de bergen. Hoewel de meesten behoorlijk goed Russisch spreken, vinden ze het erg fijn als je een paar woorden in hun eigen taal zegt. Bovendien denken we dat het ons zal helpen de cultuur en tradities van de Altaise bevolking beter te begrijpen. Lena krijgt lessen van een Altaise dame die verschillende Russisch-Altaïsche leerboeken heeft geschreven.
Alle 3 de talen zijn compleet verschillend, elk van hen behoort tot een aparte taalgroep – Germaans, Turks en Slavisch. Maar het maakt het leerproces interessanter voor ons – om nieuwe woorden uit te wisselen en één zin in 3 varianten te spreken. We genieten van het leren en hopen deze zomer een beetje te kunnen praten.

Copyright: Sue Fleckney

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Adventure travel, nature tours to Altai - one of the most beautiful places in Siberia.

© 2020 by Kaichi Travel                      Privacy Policy                                    Cookie Policy                                  Booking Terms & Conditions

Follow us

tel.: +31 645466537

e-mail: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This