fbpx

Onze gelukkige reizen 2017

sep 9, 2017

We zijn net terug van onze reizen in 2017 en blij dat we kunnen zeggen dat we erg gelukkig zijn geweest.

Gelukkig met het weer. We hadden wat regen maar de buien waren op de juiste tijd en hebben ons niet gestoord. Bijvoorbeeld, de donkere wolken in de achtergrond samen met de zon maakten de gekleurde bergen van Kyzyl-Chin nog mooier en indrukwekkender.

We hadden een nacht op grote hoogte waar de temperatuur tot -5 ° C daalde, maar de volgende ochtend was er een heldere lucht en felle zon. Dus we hebben genoten van de eeuwige sneeuw en ijs tijdens onze wandeling naar de gletsjer. De rest van de dagen hebben we lekker weer en hoge temperature gehad.

Gelukkig met de dierenWe hebben veel verschillende dieren ontmoet, veel van hen op zeer korte afstand – marmotten, hazen, steppe vossen, pikas, grond eekhoorns, hermelijnen, argali (bergschaap) en veel verschillende vogels.

We kampeerden dicht bij de rots waar bovenop het nest van een zeldzame lammergier was gelegen en we konden genieten hoe de moeder haar jong voerde. Vaak waren Steppe-adelaars, zwarte wouw, gieren en hoppen onze medereizigers.

En tot ons grote geluk – we hebben de wildcams gecontroleerd en waren de eerste die de video van twee bezoeken van sneeuwluipaarden konden bekijken. Eén van hen met een welp. We zullen de foto’s en video’s snel delen.

Gelukkig met de nieuwe ervaring. We hebben geleerd om dierensporen te zoeken en herkennen – we vonden haren en krassen van sneeuwluipaarden, en hebben aan de rots geroken waar sneeuwluipaard en wolverine hun grondgebied hebben gemarkeerd. (Foto van klimmen op de rotsen naar de wildcams)

We verbleven voor een nacht in een bosvrije omgeving en maakte heerlijk vuur uit koeienpoep. Onze gids gaf ons een workshop “hoe maak je een kampvuur met koeienpoep”  laughing

We slopen naar de argali, met behulp van de jagers methoden – verbergen tussen de rotsen en bewegen in een groep om hen niet te laten schrikken en toch dichterbij te komen.

Gelukkig met de mensen. Tijdens onze reis ontmoetten we alleen vriendelijke en gastvrije mensen. We bezochten de familie van een lokale boer in het afgelegen gebied en keken hoe ze leven tegenwoordig. Volgens de lokale tradities van gastvrijheid hebben ze ons niet laten gaan zonder een klein cadeau. We zijn blij dat onze toeristen erg nieuwsgierig en geïnteresseerd waren in de natuur, cultuur en geschiedenis van Altai.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This