fbpx

Tijd om terug te blikken op ons 2018-seizoen!

sep 29, 2018

We zijn terug in Barnaul na een heleboel verschillende reizen met aardige mensen.

Gasten uit Canada, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk namen deel aan onze reizen dit jaar en iedereen was zeer tevreden. Zoals we verwachtten was iedereen erg onder de indruk van Altai, de bergen, de natuur, de vriendelijke en behulpzame lokale bevolking, hun cultuur en natuurlijk het weer.

Alle reizen waren anders, sommige privétrips, een reis van een Duits bedrijf en enkele FAM-trips om te zien of we nieuwe reizen voor volgend jaar kunnen opzetten.

We hebben zelfs tijd gevonden om nieuwe locaties te bezoeken met ons team zo dat we nieuwe ideeën en inspiratie voor de toekomst op gedaan hebben.

Voor de komende jaren hebben we samen met onze partners plannen gemaakt om meer reizen te uit te voeren. Daarom vindt u vanaf nu geen eigen reizen meer met een vaste datum. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen als u een privétour wilt bespreken en boeken, we kunnen een speciaal voor u samengesteld reisschema maken en aan al uw wensen met betrekking tot uw bezoek aan Altai voldoen.

Het reisseizoen van 2018 was een geweldige tijd voor ons, we hebben er erg van genoten om onze gasten Altai te laten zien, en natuurlijk waardeerden we de feedback en blije gezichten van onze gasten toen ze naar huis terugkeerden. De beste vraag die we kregen was “hebben jullie ook een service om terug te keren naar de westerse levensstijl”.

0 reacties

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This