Trefpunt – ITB Berlijn 2019!

feb 13, 2019

Het is al de derde keer dat Kaichi Travel deelneemt aan de ITB Berlin, ’s werelds toonaangevende reisbeurs. Twee voorgaande jaren waren zeer productief voor ons, we hebben geweldige partners gevonden met wie we dit jaar nauw samenwerken en geweldige plannen voor de toekomst hebben.

In 2019 vindt het evenement plaats van 6 tot en met 10 maart in de Messe Berlin. Je kunt ons vinden op de stand van de Russische Federatie № 610 in hal 3.1, natuurlijk in het deel van de Altai-regio.

We staan open voor samenwerking met touroperators en reisbureaus. Als uw bedrijf behoefte heeft aan goed georganiseerde reizen naar afgelegen plaatsen met een uitstekende natuur en authentieke cultuur, als uw gasten willen genieten van wildlife maar niet klaar zijn voor zware fysieke belasting en kamperen, kom dan naar onze stand. We kunnen de mogelijkheden bespreken voor het samenstellen van een heel speciale tour exclusief voor uw bedrijf en natuurlijk om u meer te vertellen over Altai, deze fascinerende en adembenemende regio van Siberië.

Op zaterdag en zondag wachten we op zelfstandige reizigers. We willen ze graag ontmoeten en de beste avontuurlijke en natuur reizen naar Altai laten zien.

Als je op de ITB Berlijn bent, kom dan langs op onze stand (610, hal 3.1.) Of maak een afspraak per e-mail via [email protected]

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]

//kaichitravel.com