Ons bedrijf

Ons bedrijf | Ons team | Waarom met ons | Onze reizen | Over kaichi

Kies je reis

advertisement

Schrijf je in

Wie zijn we?

Het team van Kaichi Travel bestaat uit 3 personen. Alle drie houden we van reizen. Door onze interesse in de natuur, onze passie voor Altai, en onze uitgebreide reiservaring zijn we begonnen met dit bedrijf.

​We zijn enthousiast over Altai, haar natuur, haar geschiedenis, en de lokale gewoonten en tradities. We reizen al bijna 20 jaar in Altai en kennen de regio als onze broekzak. We zitten vol met leuke weetjes maar ook serieuze verhalen over de regio. We vinden het prettig dat we onze kennis kunnen delen en dit geweldig deel van de wereld aan andere mensen kunnen laten zien.

Hoe werken we?

We zijn geen groot bedrijf en we pretenderen het ook niet te zijn. We beschouwen dit als een voordeel. We stellen zelf de reizen samen aan de hand van onze ideeën en ervaringen, we maken zelf afspraken met de lokale bevolking en we verzorgen alle materialen die nodig zijn om van een prettige reis te genieten. Vanaf het eerste contact, het geven van alle informatie en aanbevelingen, tot de laatste dag van de reis, begeleiden we onze gasten en zijn we de gidsen, koks en chauffeurs. Dat is waarom we altijd doen wat we beloven.

Hier kun je 10 redenen vinden om met ons mee te gaan.

Waarom hebben we voor deze naam gekozen?

We hebben de naam “Kaichi travel” niet zonder reden gekozen. Een Kaichi is een verhalenverteller die epische legendes en heroïsche epos over Altai vertelt. We willen graag het verhaal van Altai vertellen door je te laten kennismaken met de aardige mensen die in Altai leven, de ongerepte natuur en het verbluffende uitzicht op het landschap tijdens onze reizen.

Officieel

Onze reisorganisatie is officieel geregistreerd in Rusland. Het Staats registratie nummer is 1162225050900, een kopie van het certificaat kun je hieronder vinden.

Volgens de Russische wetgeving, moeten alle reisorganisaties een wettelijke aansprakelijkheid verzekering hebben, en moeten opgenomen zijn in het Federaal register van reisorganisaties. Het register nummer van Kaichi Travel is PTO 016808, een kopie van het certificaat kun je hier onder vinden.

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]