Geniet van de betoverende bergen

Bezoek de grot waar het ontstaan van de mensheid ligt

Ontdek de unieke natuurlijke creaties

Bewonder de creatie van meesterwerken

Data

Op aanvraag               (10 dagen)

Prijs

vanaf 1.255 EURO         (vanaf Barnaul)

Aantal deelnemers

min. 2, max. 9     personen

Beschrijving

De Altai regio is bekend om zijn ongerepte prachtige natuur. De historie van de mensen die in dit gebied gewoond hebben is echt de moeite waard om speciale reizen te organiseren. De geschiedenis van Altai is vol mysteries, wereldbekende ontdekkingen en duizelingwekkende prestaties.

Deze cultuurreis brengt je naar de meest interessante plaatsen in Altai Krai. Je kan de historische locaties en monumenten zelf bezoeken en de vele interessante informatie rechtstreeks van de bron horen. Je maakt een reis door de geschiedenis van de mens – van de Neanderthaler tot de homo sapiens in de 20e eeuw.

De Denisova grot waar een nieuwe menselijke vom werd ontdekt, kurgans van de hoogontwikkelde en bijna onbekend Scythen beschaving, Oud-gelovigen die blijven leven op de traditionele manier sinds de 17e eeuw, de steen bewerkingsfabriek in het afgelegen dorp waar werelds meesterwerken zijn geproduceerd, zilver en goudmijnen van de 18-19e eeuw, waar de technische ontwikkeling van die tijd tot de beste van de wereld behoorden – al deze uitstekende locaties bevinden zich in Altai en zijn opgenomen in de route.

En natuurlijk kun je elke dag genieten van prachtige landschappen van de Altai bergen. Wandelingen naar de Shinok watervallen, een bezoek aan het Kolyvan meer met unieke granieten rotsen en het fantastische meer Mokhovoe in het bos toont je de natuur van Altai in al haar schoonheid.

Accommodaties

Je verblijft in verschillende accommodaties, hotels en gasthuizen. De eerste en de laatste nacht van deze cultuurreis verblijf je in een hotel in Barnaul.

Conditie

Je conditie dient gemiddeld te zijn, de meeste plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken, maar er is ook een hele dag wandelen in de bergen in het programma.

Maaltijden

3 maaltijden per dag, bereid. Sommige dagen bezoeken we een lokaal café. Meestal bestaat het ontbijt uit melkpap / roerei / cottage cheese / pannenkoeken en andere snacks, de lunch is een broodmaaltijd (brood, kaas, worst, jam, boter, groenten, enzovoort), voor het avondeten – een salade en een warm vleesgerecht. Drankjes – zwarte en groene thee, oploskoffie.

Weer

Temperatuur in Juli/Augustus: 20 ° C tot 30 ° C. Regenachtige dagen zijn mogelijk.

Vervoer

We gebruiken speciaal voorbereide 4WD-auto’s, een daarvan is een legendarische Russische 4WD UAZ Bukhanka (Brood). Deze auto is niet ontworpen voor comfort, maar kan elk off-road obstakel overwinnen en kan in elk dorp worden gerepareerd. We hebben het interieur opgewaardeerd en moderne stoelen geïnstalleerd voor onze gasten.

Prijzen

Prijs: 1.255 EURO vanaf Barnaul, Altai krai

Aanbetaling: 350 EURO per persoon

Inbegrepen in de prijs:
 • Accommodaties (Hotel, gasthuizen)

 • Alle maaltijden (3 maaltijden per dag)

 • Niet-alcoholische dranken

 • Transport (per auto)

 • Toegangsprijzen, excursies

 • Uitnodigingsbrief t.b.v. het visum

Niet in de prijs inbegrepen:
 • Alle vluchten

 • Verzekeringen (reis, annulering, gezondheid)

 • Persoonlijke artikelen (souvenirs en andere persoonlijke zaken die je wilt kopen)

 • Visum voor Rusland (paspoort moet geldig zijn tot 6 maanden na het einde van je reis)

 • Alcoholische dranken

Andere reizen waar je misschien in geïnteresseerd bent

Ontdek Altai

Avontuur reis
12 dagen

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]