Waarom deelnemen aan één van onze trips

Ons bedrijf | Ons team | Waarom met ons | Onze reizen | Over kaichi

Kies je reis

advertisement

Schrijf je in

1. Niche expertise

Wij organiseren reizen naar één bestemming – Russische Altai. Het is het deel van de wereld dat we kennen en liefhebben. We zijn ons bewust van al haar bijzonderheden en eigenaardigheden – de kwaliteit van de wegen, weersomstandigheden, waar de beste winkels zijn én we hebben veel kennissen en vrienden hier.

2. Uniek samengestelde reizen

U zult dezelfde reis niet bij een ander reisbureau vinden, al onze reizen zijn uniek. De routes zijn het resultaat van 20 jaar reiservaring. Elke plaats is vele malen bezocht, de afstand en de tijd zijn precies berekend, en de dagen zijn goed verdeeld in rijden, wandelen en vrije tijd.

3. Drie reisstijlen naar gelang je interesse

Al onze reizen combineren natuur, het leren kennen van de lokale cultuur en avontuur. Afhankelijk welk element dat het belangrijkste is voor je, zijn er 3 soorten reizen: Natuur, Cultuur en Avontuur. Ook is er een verschil in het niveau van comfort, zodat je de reis kan kiezen welke het beste bij je past.

4. Internationaal georiënteerd

Twee leden van ons team leven in Rusland (Altai krai) en één in Nederland. Op deze manier houden we de vinger aan de pols in de regio waarin we reizen en zijn we toch makkelijk bereikbaar in Europa.

5. Kleine groepen en flexibiliteit

Onze groepen zijn nooit groter dan 9 gasten. Het garandeert u meer persoonlijke ontmoetingen met wilde dieren, een goede sfeer in de groep en individuele aandacht van ons. Dit betekent ook dat we zeer flexibel zijn. In het geval een goede en interessante mogelijkheid kunnen we ons dagschema veranderen, maar altijd in overleg met de groep.

6. Aansprakelijkheid

We doen zaken in overeenstemming met de Russische federale wetgeving. Ons bedrijf is officieel geregistreerd en opgenomen in de Russische Single Federal Register van Touroperators, het inschrijfnummer is PTO 016808. U kunt het hier controleren. Verder hebben we natuurlijk een aansprakelijkheidsverzekering.

7. Vaste en transparante prijs

Er is niets geheimzinnig of verborgen in onze prijzen. De prijs is vastgesteld in de overeenkomst en omvat alle kosten tijdens een reis. Vanaf het moment dat wij u ontmoeten op de luchthaven totdat we u weer terugbrengen heeft u geen geld nodig. Alleen als je leuke souvenirs wilt kopen natuurlijk (dat raden we ook aan).

8. Veiligheid en kwaliteit

We hebben een kampeeruitrusting van hoogwaardige materialen en comfortabele veilige auto’s. De auto’s zijn in goede staat en krijgen volledige technisch onderhoud voor en na elke reis. Wij gebruiken alleen verse en kwalitatieve producten voor de maaltijden. Een EHBO-kit en een satelliet-telefoon hebben we altijd bij ons.

9. Zorg voor het milieu

Wij organiseren onze reizen met het behoud van het milieu in het achterhoofd. We besteden een groot deel van onze reizen door ongerepte gebieden waar de menselijke aanwezigheid minimaal is. We laten geen vuilnis achter, gebruiken geen reinigingsmiddelen en proberen om geen sporen achter te laten als we verder reizen.

10. Respecteer de lokale bevolking

Wij zorgen voor en respecteren de lokale bevolking. We proberen extra voordelen voor de lokale gemeenschap te creëren door de aankoop van producten en diensten, door gebruik te maken van lokale accommodaties, het bezoeken van kleine musea en het kopen van handgemaakte producten en souvenirs.

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]