Kies je reis

Je houdt van buiten te zijn, maar je hebt liever je bed binnenshuis. Onze natuurreizen zijn speciaal voor je ontworpen. Geniet overdag van de frisse lucht en de prachtige natuur en rust ’s nachts goed uit. Dan is deze reis op het lijf geschreven voor je!

Altai: adembenemende valleien & meren

13 dagen

Je wilt graag de wildernis van Altai ervaren maar je wilt ook comfort.

Je bent graag de hele dag buiten maar je prefereert een echt bed om in te slapen, dan is deze trip specifiek samengesteld voor je!

Altai’s bijzondere landschappen

13 dagen

Je bent op zoek naar een avontuur en je bent niet bang van buiten leven, kamperen, en terug naar de basis. Dagtrips zijn langer en vereisen meer van je, maar dat maakt je niet uit, je geniet er van. Deze trip is speciaal voor je gemaakt!

Ontdek Altai

12 dagen

Als je geinteresseerd bent in de historie van één van de mooiste gebieden in Rusland, en je wilt meer weten van de cultuur, natuur en ontwikkelingen in de afgelopen eeuwen, neem dan deel aan deze enerverende reis door Altai Krai.

Erfgoed van Altai

10 dagen

Heb je je eigen idee over een reis in Altai en wil je je droom volgen? Reis je liever alleen of met je familie en vrienden? Of wil je iets unieks? Geen probleem! We zijn klaar om een op maat gemaakte tour samen te stellen.

Jouw reis op maat

Nog steeds moeilijk om een reis te kiezen? Doe onze grappige quiz om een leuke reisbestemming te vinden!

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]