Over kaichi

Kies je reis

advertisement

Schrijf je in

Kaichi is een verteller die epische legendes en nationale, heroïsche epos vertelt. De verteller gebruikt een speciale manier van zingen. Het heet keelzingen of Kai. Kaichi zijn in staat om hun verhalen van het begin tot het einde op deze manier te zingen. Zij maken gebruik van een twee-snarig geplukt instrument genaamd Topshur om de muziek te maken. U vindt de topshur in ons logo. De verhalen en legendes kunnen bestaan ​​uit duizenden regels wat betekent dat het zingen van het  kan enkele dagen kan duren. Er wordt gezegd dat Kaichi geen gewone mensen zijn. Hoe kun je een Kaichi worden? Nou, de training begint op zeer jonge leeftijd. Maar het feit dat u kan keel-zingen geeft u niet het recht om uzelf een Kaichi te noemen. Kaichi zijn unieke mensen die integriteit, volwassenheid en een speciale houding in hun wereldbeeld hebben.

Kai is geen muziek. Het is niet een melodie met woorden. Het is iets meer, iets spiritueels als een adem van Moeder-Natuur.

Voor aanvang van hun verhaal of legende zeggen de Kaichi: «Topshur, mijn broeder, u moet me helpen.” De Kaichi proberen om één ​​met hun instrument te worden. Alleen wanneer een Kaichi in een trance komt, kan de Kaichi een verhaal of legende zingen. Kaichi zijn nauw verbonden met de natuur. Dat is de reden waarom Kaichi een mens is die de hemel met de aarde verbind. Er is een mooi gezegde: wanneer een Kaichi zingt, dan zal de Altaise geest komen luisteren in de verschijning van een klein meisje.

Keel zingen is niet Kaichi, Altay kai (‘Kaichi muziek’) onderscheidt zich niet alleen door het keel zingen. Het onderscheidt zich door zijn integriteit en diepte. Alex Kalkin – één van de beroemde Altaian Kaichi –  zegt dan ook: “Zichtbaar Altai is niet echt, echt Altai is in je gedachte”.

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]

//kaichitravel.com