Bezoek de gletsjer

Daag je zelf uit!

Ervaar het echte off-road rijden

Bekijk duizenden jaren van historie

Data

Op aanvraag               (12 dagen)

Prijs

vanaf 1.499 EURO        (vanaf Gorno-Altaisk)

Aantal deelnemers

min. 4, max. 9     personen

Beschrijving

Ontdek 12 opwindende dagen lang Altai, het land van ongerepte natuur, rijke historie en levendige tradities.

Ons avontuurlijke reisplan combineert het overweldigende van fascinerende landschappen en het zien van wilde dieren, off-road rijden en wandelen in de vrije natuur, het ontmoeten van lokale bewoners en het kennismaken met hun tradities. Het is ook een beetje een fysieke beproeving, sommige van de spectaculaire uitzichten zijn alleen te voet te bereiken.

Vrijwel elke dag van onze avontuurlijke vakantie ontdekken we nieuwe locaties en je zal zien hoe divers de natuur in Altai is. Hoge bergtoppen met eeuwige sneeuw en brede steppes, dichte bossen en groene valleien, smalle rotsachtige ravijnen en hoge bergmeren.

Zie wilde dieren en vogels – marmotten, grond-eekhoorns, wilde schapen en geiten, vossen, arenden, gieren, wouwen, kraanvogels en vele andere soorten. Altai is een thuis voor zeldzame en bedreigde dieren. Onder leiding van een ranger van het Nationaal park zullen we een echt avontuur beleven, we gaan het leefgebied van de sneeuw luipaard ontdekken.

Ontdek duizenden jaren Altai geschiedenis, verken oude rotstekeningen, stelas en kurgans. Door de ongereptheid van het land zijn ze nog vrijwel in hun oorspronkelijke staat. Velen van hen zijn nog steeds een raadsel voor wetenschappers. In het bijzonder die behoren tot een mysterieuze beschaving van Siberische Scythen (5-2 eeuw voor Christus).

Leer de manier van leven van de moderne nomaden kennen. We zullen veel met de lokale bevolking in contact komen om hun tradities en gewoonten te begrijpen.

Ga mee met deze reis en je zal “avontuur” ervaren in elke zin van het woord!

Accommodaties

We verblijven in verschillende soorten accommodaties, maar meestal in tenten. Van tijd tot tijd slapen we in yurts. Als we in afgelegen en wilde gebieden verblijven, is het mogelijk dat er slechts 2 of 3 huizen zijn met elk 3-5 bedden. Dus wees bereid om een ​​kamer te delen met 2-4 nieuwe vrienden. Voor het wassen kunt u elke avond een Russische banya (sauna) gebruiken. Het toilet is op sommige plaatsen een eenvoudige latrine buiten. De eerste en de laatste nacht van onze natuurreis zullen we in een hotel in Gorno-Altaisk verblijven.

Conditie

Uw conditie dient gemiddeld tot goed te zijn, de meeste plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken, maar er is ook een volle dag bergwandelen opgenomen in het programma van deze avontuurlijke reis.

Maaltijden

3 maaltijden per dag, bereid. Sommige dagen bezoeken we een lokaal café. Meestal bestaat het ontbijt uit melkpap / roerei / cottage cheese / pannenkoeken en andere snacks, de lunch is een broodmaaltijd (brood, kaas, worst, jam, boter, groenten, enzovoort), voor het avondeten – een salade en een warm vleesgerecht. Drankjes – zwarte en groene thee, oploskoffie.

Weer

Temperatuur in Augustus: 10 °C tot 25 °C.

Houd er rekening mee dat tijdens onze reis de temperatuur ’s nachts af en toe kan dalen tot onder het vriespunt. Regenachtige dagen zijn mogelijk.

Vervoer

We gebruiken speciaal voorbereide 4WD-auto’s, een daarvan is een legendarische Russische 4WD UAZ Bukhanka (Brood). Deze auto is niet ontworpen voor comfort, maar kan elk off-road obstakel overwinnen en kan in elk dorp worden gerepareerd. We hebben het interieur opgewaardeerd en moderne stoelen geïnstalleerd voor onze gasten.

Prijzen

Fee: 1.499 EURO vanaf Gorno-Altaisk, Altai Republiek.

Aanbetaling: 400 EURO per persoon

Inbegrepen in de prijs:

 • Accommodaties (Yurts, Hotel, Gasthuizen)

 • Kampeer uitrusting (Tenten, luchtbedden, overige kampeerbenodigheden)
 • Alle maaltijden (3 maaltijden per dag, bereid op houtvuur of mobiele keuken)

 • Niet-alcoholische dranken

 • Transport (per auto)

 • Toegangsprijzen, excursies

 • Uitnodigingsbrief t.b.v. het visum

Niet in de prijs inbegrepen:

 • Alle vluchten

 • Verzekeringen (reis, annulering, gezondheid)

 • Persoonlijke artikelen (souvenirs en andere persoonlijke zaken die je wilt kopen)

 • Visum voor Rusland (paspoort moet geldig zijn tot 6 maanden na het einde van uw reis)

 • Slaapzak, (in het geval het moeilijk is om uw eigen slaapzak mee te brengen, kunt u een slaapzak van ons huren voor een extra vergoeding van 20 euro)

 • Alcoholische dranken

Andere reizen waar je misschien in geïnteresseerd bent

Erfgoed van Altai

Cultuur reis
10 dagen

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]