fbpx

De wild-camera’s controleren…

sep 14, 2016

Tijdens onze trip “ontdek de wilde natuur van Sailugem park” hebben we een heleboel zeer mooie, adembenemende en afgelegen plaatsen bezocht. Zoals je je kan voorstellen is het niet mogelijk voor de rangers om alle dieren die in het park leven in de gaten te houden. 

Daarom gebruiken ze wild-camera’s om locatie’s waarvan ze denken dat daar bijzondere soorten te zien zijn, in de gaten te houden. Deze wild-camera’s zijn zodanig geplaatst dat de dieren ze niet zien. Ze worden alleen geactiveerd door een bewegingssensor. Op deze manier staan er alleen foto’s en/of filmpjes van dieren op de geheugenkaart. 

Op het hoogste punt van onze trip (2706 meter) mochten we de geheugenkaart van één van de wild-camera’s van het park controleren. 

Samen met Valery hebben we de foto’s gecontroleerd, en je ziet enige er van samen met dit bericht. Jammer genoeg geen sneeuw-luipaard, maar we hebben wel een paar leuke foto’s van de marmot en een vogel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: kaichitravel@gmail.com            

Pin It on Pinterest

Share This