fbpx

Kaichitravel heeft de Tv show van Ville Haapasalo georganiseerd

jul 7, 2016

Onze eerst reis van dit seizoen is afgelopen en het was een behoorlijke uitdaging! Kaichi travel is uitgekozen door Aito Media, een Finse televisie productie maatschappij, als organisator en lokale contactpersoon om een reisprogramma op te nemen. De gastheer van de show is Ville Haapasalo, een bekende acteur in  Finland en Rusland. Hij heeft het project “30 days” opgezet en geeft hier leiding aan, tijdens een seizoen laat hij in 30 dagen een deel van de wereld zien, maakt kennis met de lokale bevolking, hun cultuur en (eet)gewoontes. In dit seizoen bezoekt hij het Altai gebergte in alle vier de landen, Rusland, Kazachstan, Mongolië en China. 

Hoewel de TV-crew slechts 5 dagen had gepland om in Altai Krai te filmen, hebben we ons best gedaan om Ville de interessantste en mooiste plaatsen van onze favoriete regio te laten zien en hem kennis te laten maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking. 

In Barnaul, de hoofdstad van Altai Krai, hebben we verschillende interessante plaatsen bezocht zodat hij een goede indruk van de stad kon krijgen. Daarna heeft Ville nog vele andere interessante plaatsen zoals baden, spa’s, grotten,  meren en boerderijen bezocht waar hij kennis heeft gemaakt met de lokale mensen. 

Na 5 dagen hebben we afscheid genomen van de TV-crew and Ville. We hebben ze naar de grens met Kazachstan gebracht waar de groep opgehaald werd door de Kazachstaanse reisorganisatie om hun reis te vervolgen. Volgend jaar zullen we de show op tv kunnen zien en we zijn zeer benieuwd natuurlijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This