Tijd reizen – onze nieuwe culturele trip voor 2017

feb 3, 2017

Sinds de oudheid is Altai een historische, culturele en natuurlijke tempel voor veel mensen en naties geweest. Ieder van hen liet hun sporen achter in de geschiedenis van Altai die gevuld is met mysteries, wereld bekende ontdekkingen en verbazingwekkende prestaties.

Onze nieuwe trip “Erfgoed van Altai” is speciaal samengesteld om de bekendste en markantste plekken te bezoeken van de regio, op zoek naar artefacten om ze met eigen ogen te zien en de verhalen te horen die u interesseren direct van de lokale bevolking. 

De route gaat over het grondgebied van Altai Krai. We beginnen en eindigen in Barnaul, de hoofdstad van Altai Krai.

Onze eerste bestemming is de oudste plaats in de geschiedenis van Altai Krai– de wereld bekende Denisova grot. Een speciale tak van de menselijke evolutie werd hier ontdekt en kreeg de naam denisova-mens. Ze woonden hier 40 -50 duizend jaar geleden en aan de hand van een armband en een naald die zijn gevonden – waren ze technologisch geavanceerder dan Homo sapiens en Neanderthalers in dezelfde periode.

Dan zal onze tijd reis ons naar de 5-6 eeuw voor Christus brengen, de tijd van de hoogontwikkelde maar bijna onbekend Scythen beschaving. Echte meesterwerken van gouden juwelen en vakkundig gemaakte huishoudelijke artikelen werden gevonden in hun bevroren graven.

Vervolgens gaan we naar de 17e eeuw, waar we een bezoek brengen aan het huis van de Oude-gelovigen. Ze verhuisden naar de afgelegen uithoeken van Siberië om zich af te scheiden van de officiële Russisch-orthodoxe kerk en hebben deze traditionele manier van leven al eeuwenlang volgehouden.

In de stad Zmeinogorsk zullen we de grote technische ontwikkelingen van de 18-19e eeuw zien, in die tijd was het de belangrijkste leverancier van goud en zilver in Rusland en een van de grootste metallurgische centra in de wereld. We zullen een bezoek brengen aan de Kolyvan steenfabriek, een goed functionerende onderneming met een legendarische geschiedenis. Kolyvan vazen die werden geproduceerd in de 19e eeuw worden nog steeds getoond als meesterwerken in de beroemde musea in de hele wereld deze dagen.

Hoewel we met zeer grote stappen door de geschiedenis van Altai,stappen, nemen we zeker de tijd om van de prachtige landschappen in de Altai bergen te genieten. Speciale wandelingen naar de meest fascinerende plekken zal u de Altai natuur in al haar schoonheid tonen.

Kijk gerust eens naar de itinerary en de beschrijving en ga met ons mee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]

//kaichitravel.com