fbpx

We stellen ons nieuwe teamlid voor

jan 17, 2019

Maak kennis met ons nieuwe teamlid – de sneeuwluipaard Altai 😊. Hij zal dit jaar met ons meegaan naar de reisbeurzen in Dresden en Berlijn.

Een van de dingen die we doen om ons voor te bereiden op het komende jaar, is het bezoeken van een aantal beurzen. Toen we aan het brainstormen waren hoe we onze stand moesten aankleden, realiseerden we ons dat een van onze reizen “Altai-bergen – op het land van de sneeuwluipaard” heet, dus een sneeuwluipaard zou de beste vertegenwoordiger van Altai zijn.
Eerst hebben we op internet gezocht naar een pluche sneeuwluipaard. Maar alle katten die we vonden, zagen er te veel uit als speelgoed of te duur. Toen kregen we het idee om zelf een sneeuw luipaard te maken. 😊

Dus zijn we terug naar internet gegaan om beschrijvingen te vinden om een sneeuwluipaard te maken. We ontdekten dat er een hele branche bestaat met betrekking tot het maken van realistisch speelgoed. We moesten veel leren, hebben veel fouten gemaakt en veel opties uitgeprobeerd. We hebben honderden foto’s van sneeuwluipaarden bestudeerd om onze sneeuwluipaard zo origineel mogelijk te maken. Maar uiteindelijk is deze leuke jongen ontstaan. Hij kan bewegen en zijn benen buigen, zijn hoofd draaien en zijn staart om zich heen slaan. We zullen de backstage van ons werk laten zien in onze volgende posts. De grootste waardering voor ons was dat een van onze katten erg bang was door onze eigen sneeuwluipaard))).

Gisteren zijn we naar Gorno-Altaisk gereden en hebben onze nieuwe vriend zijn land laten zien. Hij was blij de bergen te zien en toonde veel emoties, net zoals onze gasten dat altijd doen 😊. Je ziet zelfs verschillende uitdrukkingen in zijn ogen op de foto’s.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2020 by Kaichi Travel                         Privacybeleid                               Cookie Policy                               Booking Terms & Conditions

Volg ons

tel.: +31 645466537                             

e-mail: [email protected]            

Pin It on Pinterest

Share This