Over de situatie met betrekking tot het Coronavirus

mrt 30, 2020

Lieve vrienden,

Zoals jullie weten, is de situatie in de wereld momenteel niet goed vanwege de Corona-viruscrisis.
Bijna geen enkel land staat toe om binnen te komen en te reizen, Rusland is daarop geen uitzondering. De huidige beperkingen om Rusland binnen te komen, gelden tot 1 mei. De Russische regering neemt veel maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan – de week van 30 maart – 5 april wordt aangekondigd als betaalde vakantie. Mensen worden ten zeerste aangeraden om thuis te blijven, sommige regio’s, waaronder Moskou, hebben een quarantaine ingesteld.

De huidige situatie in Siberië is op dit moment niet erg slecht, er zijn een paar ziektegevallen in elke regio van mensen die uit het buitenland zijn teruggekeerd, in de Altai Republiek zijn er tot nu toe geen gevallen van zieke mensen. Desalniettemin heeft de regering van de Republiek Altai opdracht gegeven om alle hotels, pensions en accommodaties tot 1 juni te sluiten. We hopen dat de genomen maatregelen zullen helpen om het virus buiten de deur te houden en dat de situatie tegen de zomer over de hele wereld zal verbeteren.
Wat betreft het team van Kaichi Travel, we werken natuurlijk vanuit huis zoals we altijd doen als we niet op reis zijn. We gaan door met de voorbereidingen voor het zomerseizoen, stellen nieuwe reizen voor 2021 samen en bovendien hebben we nu tijd om blogposts te schrijven over Altai. Volg de updates op onze site en FB!

We wensen je het allerbeste en blijf alsjeblieft gezond!

Vriendelijke groeten,

Jaap, Jenya & Lena

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]