fbpx

Winter!

dec 1, 2020

Winter is gekomen! Gefeliciteerd! En hier, in Altai, op de eerste kalenderdag van de winter, kleedde de natuur zich aan – bomen met witte jassen, rivieren met sprankelend ijs en de zon zette alles in een stralend licht. We hebben lekker in het bos gewandeld om van deze dag te genieten.
Altai in de winter is geweldig. En dit jaar starten we onze winterprogramma’s. Eén reis staat al op onze site, en de tweede zijn we aan het samenstellen. We hebben besloten om niet erg diep de bergen in te gaan omdat wegen in de winter onvoorspelbaar zijn, daarom gaan we gebieden verkennen dichter bij het punt van aankomst. En ze zijn absoluut niet minder mooi.
Beide reizen duren een week – u arriveert en vertrekt op dezelfde dag van de week. We verblijven in 2 accommodaties om niet te vaak in en uit te pakken en elke dag zullen we een fascinerende omgeving verkennen – bevroren watervallen, stromende rivieren met ijs, brede Katun-valleien of smalle taigapaden. En natuurlijk activiteiten – skiën, sneeuwscooters en huskiesleeën!
We begrijpen dat de situatie nu nog steeds gecompliceerd is met reizen naar het buitenland en de Russische grenzen zijn nog steeds gesloten, maar houd alstublieft rekening met onze reizen voor de winter van 2021/2022.
Voor onze reizen in deze huidige winter nodigen we alle buitenlanders uit die nu in Rusland zijn, expats en tijdelijk werkend! Bezoek Altai en ontdek de echte Russische winter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Volg ons

Schrijf je in

Kaichi Travel

Adventure travel, nature tours to Altai - one of the most beautiful places in Siberia.

© 2020 by Kaichi Travel                      Privacy Policy                                    Cookie Policy                                  Booking Terms & Conditions

Follow us

tel.: +31 645466537

e-mail: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This