Introductie 4WD reizen

mrt 26, 2019

Afgelopen zondag hebben we deelgenomen aan een speciale beurs voor 4×4 vakantie-fans in Nederland. Bezoekers kunnen alles vinden wat ze nodig hebben voor een 4×4 of avontuurlijke vakantie – autotoebehoren, kampeeruitrusting, daktenten, outdoor spullen en natuurlijk verschillende soorten 4×4-reizen georganiseerd in Europa, Afrika, Kirgizië en natuurlijk Siberië. De beurs wordt voor de 15e keer georganiseerd door de Land Rover Club Holland (lrch.nl) maar is gratis toegankelijk voor elke 4WD-liefhebber. Leden van de LRCH mogen de offroad-route rond het meer rijden, maar alleen met een landrover.

De Bezoekers toonden veel interesse in onze tours en waren erg onder de indruk van de foto’s van de natuur in Altai. We hebben hele leuke gesprekken gehad, plezier gemaakt en natuurlijk ontmoetten we een aantal vrienden uit eerdere jaren.
Tijdens onze tochten in Altai gebruiken we alleen 4×4-auto’s en rijden veel off-road over zeer slechte bergwegen, dus we konden dit evenement niet missen. Bovendien zijn we vanaf de zomer van 2020 van plan om self-drives te organiseren in Altai, waardoor onze toeristen een onvergetelijke ervaring en gelegenheid krijgen om hun eigen avontuur te beleven door een echte Russische off-road te besturen – UAZ Hunter of Lada Niva en te genieten van alle opmerkelijke bijzonderheden van Altai die ze kunnen vinden via ons routeboek.

Trouwens, UAZ wordt steeds populairder in Europa. Het bewijs – het bedrijf UAZ Nederland nam deel aan dit evenement en presenteerde een UAZ Buhanka omgebouwd tot een camper.

Het is natuurlijk niet nodig om uw eigen UAZ in Europa te kopen, het is veel gemakkelijker om hem gewoon te huren bij Kaichi travel en te genieten van het rijden in de zeer mooie Altai-bergen. Je hoeft alleen je tas mee te nemen met kleding en toiletspullen en dat is alles. De rest van de benodigde spullen wachten op je in Altai.

 

Tot ziens in Altai!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]

//kaichitravel.com