ITB Berlin 2019 – nieuwe mogelijkheden, partners en ideeen

mrt 13, 2019

Voor de derde keer op rij vertegenwoordigde Kaichi travel de Altai-regio op de ITB Berlijn – ’s werelds meest toonaangevende reisbeurs. In 2019 behield de beurs haar status van het grootste reis-evenement ter wereld – in totaal vertoonden 10.000 bedrijven en organisaties uit 181 landen hun producten en diensten aan ongeveer 160.000 bezoekers, waaronder 113.500 vakbezoekers.

We hebben echt genoten van deze 5 dagen. Oude vrienden ontmoet en nieuwe kennissen gemaakt, onderhandelingen gevoerd met oude en (hopelijk) nieuwe partners, praten met bezoekers en ervaringen uitwisselen met touroperators uit andere regio’s van Rusland – al deze activiteiten gaven een boost aan positieve emoties, inspiratie en nieuwe ideeën voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

ITB Berlin betekend veel voor ons, we hebben onze huidige, goede en betrouwbare partners gevonden toen we deelnamen aan de ITB van 2017-2018 en we zijn er zeker van dat we dit jaar nieuwe partnerschappen zullen sluiten. We hadden veelbelovende onderhandelingen met bedrijven uit Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Duitsland, Frankrijk en India. Velen van hen hebben gehoord van Altai en gaan hun programma’s uitbreiden met reizen naar de prachtige Altai-regio.

Voor veel van de bezoekers op zaterdag en zondag hebben we een nieuwe plaats op de wereldkaart gemarkeerd en allen waren ervan overtuigd dat Altai een zeer mooie en aantrekkelijke regio is en dat ze een keer zullen komen.

We zijn de administratie van Altai Krai dankbaar voor de gegeven mogelijkheid om weer deel te nemen aan ITB Berlijn en hun grote inspanningen om Altai te promoten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief

Categories

Schrijf je in

Kaichi Travel

Avontuurlijke en Natuurreizen naar Altai - één van de mooiste plaatsen in Siberië.

© 2023 by Kaichi Travel

Contact

tel.: +7 913 232 05 99

e-mail: [email protected]